Dakbedekkingen

A&F Loodgieters,-Installatie en Dakdekkersbedrijf heeft jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekkingen zoals bitumineuze dakbedekking en diverse soorten kunststof dakbedekking zoals EPDM, PVC . Maar natuurlijk pannendaken, shingles en zinken daken. 
Of het nu gaat om een lekkage of reparatie, uitbreiding van een dakkapel, een nieuw (pannen)dak, A&F staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Ook voor (herstel/reparatie van) het ambachtelijke lood- en zinkwerk kunt u bij ons terecht.

Werkzaamheden

Wij verzorgen als dakdekkers de dakbedekkingen, dakrenovatie en dak reparaties voor platte danken en hellende daken/ pannendaken. Het type dak is van invloed op onze werkzaamheden. 

Onze vakmensen werken volgens de geldende normen en regels en worden ingezet voor o.a. het plaatsen of renoveren van een pannendak, het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen of renoveren van een plat dak, dakgoot lekkages en nog veel meer.

Onze diensten

U kunt onze diensten inschakelen voor o.a. de volgende type dakbedekking:

- bitumineuze dakbedekkingen

- kunststof dakbedekkingen

- EPDM dakbedekking

- PVC dakbedekking

- Resitrix dakbanen

- shingles dakbedekkingen

- het isoleren van daken

- het plaatsen van een dakkapel

- het repareren van dakgoten, dakranden

- het plaatsen van lichtkoepels


Dak lekkage of dakgoot lekkage?

Heeft u een lekkend dak of een lekkende dakgoot? Niets vervelender dan dat. Zeker als de lekkage (bij een dak) inpandig is. Onze dakdekkers kunnen u helpen. Bel ons bij een daklekkage gerust op 06-41375921. Mocht u ons niet direct te pakken krijgen, spreek dan uw naam + telefoon nummer in of stuur een sms-bericht. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.