Dakgoten

Via de dakgoot komt het regen- en smeltwater in het riool, regenton of put terecht. De dakgoten zijn veelal van zink gemaakt. Ondanks dat een zinken dakgoot jaren en jaren( tussen 20 en 40 jaar) meegaat, bepaalt de zinkwerker in hoge mate de kwaliteit en daarmee de levensduur van het zink.

Lekkage:

Wanneer het water uit/over de dakgoot naar beneden komt, kan dit schade aan de gevel geven. In dit geval kan sprake zijn van een verstopte hemelwaterafvoer of een lekkende goot.

Schoonmaken dakgoten:

Om verstopping en lekkages te voorkomen en de levensduur van uw goot te verlengen dient u jaarlijks uw dakgoot schoon te maken. A&F kan dit eenmaal per jaar voor u verzorgen. We verwijderen het blad uit uw dakgoten en controleren op lekkages of beschadigingen.

Houdt u niet van verrassingen? Voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van uw aantal meters goot) komen wij jaarlijks de goten schoonmaken.

Vervangen:

Wanneer blijkt dat uw dakgoot toe is aan vervanging kan A&F uw dakgoot vervangen. Het meest gebruikte materiaal hiervoor is zink. Maar ook polyester en pvc behoren tot de mogelijkheden, wij adviseren u hier graag over.